Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

100% Natuurlijk

Onze producten zijn 100% natuurlijk en GMO, PEG, Parabeen, Sulfaat, Silicoon en Mineraal Olie vrij. De producten van Beau Glow verbeteren de stofwisseling en de zuurstofvoorziening van de haarwortel, dit voorkomt haaruitval en stimuleert haargroei. Beau Glow regenereert, bouwt en versterkt de haarstructuur. 

In natuurlijke haarverzorging zitten alleen maar goede en gezonde ingrediënten. Je haar krijgt dus alles wat het nodig heeft en kan zo sterk en gezond worden. Je haar breekt minder snel, glanst meer en groeit sneller.  Omdat onze producten 100% natuurlijk zijn kunnen ze dan ook nooit je haren schaden. Om een gezonde haarroutine te creëeren is het belangrijk hitteschade en producten met chemische bestanddelen te vermijden. Een volledig natuurlijke haarverzorging van Beau Glow levert altijd resultaat op. Wanneer je haren al zwaar beschadigd zijn kan het wat langer duren voor je het resultaat ziet. Des te belangrijker om onze producten te blijven gebruiken en je haren weer gezond te maken en te voeden.

Bij producten met chemische bestanddelen wordt als het ware een muur om je haren heen gebouwd waardoor het lijkt alsof er een glans is. In de realiteit worden je haren onder deze muur kapot gemaakt en heb je steeds meer product nodig om het ‘schijn’ resultaat te behouden. Zodra je stopt met het gebruiken van deze producten lijkt het dan ook alsof je haren in 1x stug en droog zijn geworden, dit terwijl je haren door het gebruik van deze chemische bestandsdelen zo zijn geworden. Juist dat moment is cruciaal om door te zetten met het gebruik van natuurlijke producten van Beau Glow om je haren te herstellen.

#natural #happyhaircare

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'