Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

Beste middel tegen acne

Veel jongeren tussen de 15 en 25 jaar hebben last van acne. Acne is een vervelend fenomeen, waar het beste middel lastig voor te vinden is.

Inhoud

Veel jongeren tussen de 15 en 25 jaar hebben last van acne. Acne is een vervelend fenomeen, waar het beste middel lastig voor te vinden is. Jij wilt natuurlijk dat jouw acne verminderd wordt, zodat jij weer kan stralen. In dit blog vertellen we alles over acne en wat het beste middel hiertegen is.

Acne, wat is dat eigenlijk?

85% van de mensen in de leeftijdsgroep van 12 tot 24 jaar heeft wel eens last van acne. Omdat het in deze leeftijdsgroep zoveel voorkomt worden het ook wel JEUGDPUISTJES genoemd.

Acne is vervelend, maar niet gevaarlijk. De een krijg meer acne dan bij de ander. Hormonen spelen hier een grote rol bij. In de puberteit maken je hormonen veel veranderingen mee wat kan leiden tot puistjes. De talgkliertjes produceren meer talg dan normaal. De kliertjes raken hierdoor verstopt en vervolgens ontstaat er een puist die uiteindelijk kan gaan ontsteken. Er zijn veel verschillende soorten acne. Acne vulgaris is hierbij de acne wat het meeste voorkomt. De meeste jongeren krijgen last van deze soort acne.

Het kan zijn dat je last hebt van droge acne. Hierbij heb jij een trekkerig gevoel aan je huid en rondom de acne heb je droge plekken. Of je hebt last van vette acne. Hierbij voel je een vettig laagje zitten en zijn de poriën veel grover. De meeste mensen hebben last van vettig acne.

Er zijn veel oorzaken van acne, maar dit verschilt bij iedereen. Hier zijn een paar oorzaken op een rijtje:

  • Hormonen
  • Stress
  • Te weinig water drinken
  • Dode huidcellen
  • Verkeerde voeding
  • Bacteriën
  • De zon
  • Onnatuurlijke huidproducten

Het beste middel tegen acne

Er zijn veel verschillende medicijnen die helpen bij acne. Deze medicijnen zijn verkrijgbaar bij de huisarts. Naast medicijnen kan een goede skin care veel wonderen doen. Acne moet namelijk ook via buitenaf behandeld worden. Zo kan jouw huid weer stralen. Het is hierbij belangrijk dat alle producten 100% natuurlijk zijn. Onnatuurlijk huidproducten kunnen namelijk een negatief effect hebben op jouw huid. Dit omdat onnatuurlijke producten vaak chemische stoffen bevatten. Deze chemische stoffen zijn slecht voor de huid. De 100% natuurlijk producten van Beau Glow zijn goed voor jouw huid en ook nog een goed voor de natuur. De producten van Beau Glow zijn namelijk ook nog een vegan en niet op dieren getest.

Beste middel voor gezicht reiniging

Bij acne is het vooral belangrijk dat de bacteriën bestreden worden. Een gezichtsmasker is het beste middel om het gezicht goed te reinigen. De Face Mask Gold van Beau Glow bevat 100% natuurlijke ingrediënten die jouw gezicht reinigt en de dode huidcellen bestrijdt. De huid wordt intiem gehydrateerd en dit is mega belangrijk bij een acne huid. Het gezichtsmasker bevat echt gouden deeltjes. Gouden (nano)deeltjes dringen dieper door in de huid en leveren actieve ingrediënten, voedingsstoffen en zuurstof aan de diepere cellen. Na dit masker heeft de huid een rustgevend, glad en verfrissend gevoel.

Beste middel bij droge acne

Droge acne komt niet heel vaak voor, maar is er wel. Merk jij dat jij hier veel last van hebt? Smeer dan op de droge plekjes de Argan Rich Face Cream. Deze crème bevat echt Argan olie en dit voedt de droge huid intensief. De droge huid wordt verzacht en verzorgt. Je hoeft niet bang te zijn dat jij door de oliën en de dikkere substantie juist meer last van acne krijgt. De crème trekt namelijk goed in en laat de huid ademen, zodat er geen kans is op verdere verstoppingen en voorkom je verdere puistjes.

Beste middel voor dagelijks gebruik

Beau Glow raadt in alle tijden aan dagelijks een dagcrème te gebruiken. Zo heeft jouw huid elke dag een extra boost. De Moisturizing Day Face Cream Gold SPF30 bevat ook echte gouden deeltjes, die dus de diepere cellen in de huid verzorgt. Zoals eerder in dit blog benoemd werd, kan de zon een boosdoener zijn voor acne. Deze dagcrème bevat SPF 30 en dit beschermt jouw huid tegen schadelijke Uv-stralen, ook als je de zon niet ziet. Deze dagcrème hydrateert en verzorgt de huid zonder dat de huid vet wordt. Met deze producten wordt jouw huid intiem verzorgt, zonder het verdere problemen met zich mee te geven. Deze producten zijn geen medicijn, maar helpen jouw huid wel een handje mee met het bestrijden van die vervelende acne. 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'