Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

For All hairtypes

Stijl haar? Krullend haar? Kroes haar?
NO PROBLEM
Beau Glow’s unieke formules zijn speciaal afgesteld om voor elk haartype het juiste resultaat te verkrijgen. Alle natuurlijke elementen spelen in op de behoeftes van elk haartype. Hierdoor wordt droog haar niet droger en vettig haar niet vettiger. 

Beau Glow bevat het vermogen om het vocht balans te stabiliseren. Dit houdt in dat wanneer je last hebt van een droge hoofdhuid hebt dit gehydrateerd wordt, maar wanneer je een vettige hoofdhuid hebt dit wordt verminderd. Dit is 1 van de karaktereigenschappen die Beau Glow onderscheidt van velen andere producten!
Dit maakt Beau Glow dus ook geschikt voor kroes haar (dat vaak droger is) en voor stijl haar (dat vaak vettiger is).

Pluizig haar wordt glanzend zacht en uitgezakte krullen veranderen in een volle gedefinieerde krullenbos. Hierdoor zijn veel van onze klanten curlygirls die eindelijk de juiste producten voor hun haar hebben gevonden maar ook zeker beauty’s met prachtig lang en stijl haar vinden hun droomproduct in Beau Glow.

Tevens is Beau Glow ook geschikt voor kinderen. Dit omdat het vrij is van chemische bestanddelen, 100% natuurlijk is en met zorg is ontwikkeld.

Beau Glow

#Allhairtypesmatter

Beau Glow Modellen

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'