Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

FAQ Baby Care

Welkom bij onze pagina over de veelgestelde vragen van baby verzorgingsproducten! Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je baby, en daar hoort een goede verzorging bij. Maar met zoveel verschillende baby verzorgingsproducten op de markt kan het lastig zijn om te bepalen welke producten je het beste kunt gebruiken. Bovendien zijn er veel vragen over de veiligheid en effectiviteit van deze producten. Op deze pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen over baby verzorgingsproducten, zodat jij als ouder goed geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken voor de verzorging van jouw kleintje.

Nee! Onze Baby Glow producten zijn van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt die dus niet schadelijk zijn voor jouw baby.

De Baby Shampoo & Body Wash bevat en bom van vitamine E en B, wat de natuurlijke cel vernieuwing bevordert en zorgt dat de huid vocht kan aantrekken en vasthouden. De gevoelige babyhuid wordt intiem gevoed en gehydrateerd. Ook krijgen de haarpunten een boost!

Allebei onze producten zorgen ervoor dat het laagje wordt vastgehouden op de huid en voorkomt dat de huid uitdroogt. Het maakt een beschermlaagje aan en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Baby Body oil maakt een beschermlaagje aan en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De olie voorkomt dat de huid uitdroogt. Het houdt het vocht vast, voedt de huid diep en laat de huid glad en zacht aanvoelen. De olie werkt ontstekingsremmend en behandeld de geïrriteerde plekken.

NEE, allebei de producten bevatten 0% parfum. Parfum is namelijk schadelijk voor jouw baby. De huid van een baby is extra gevoelig en nog niet helemaal ontwikkeld. Alle soorten parfum kunnen bij blootstelling aan de huid een huidallergie ontwikkelen, en deze huidallergie kan dan voor het leven blijven.

In de eerste paar maanden is dit volkomen normaal omdat dit nog niet de echte haartjes zijn. De Baby Shampoo & Body Wash helpt met de ontwikkeling van het haar. De 100% natuurlijk ingrediënten voeden de haarfollikels en haarpunten. De shampoo bevordert de haargroei versterkt de haarwortels.

Ja! De Baby Glow producten bevatten natuurlijke ingrediënten die voor elk huidtype geschikt zijn. Saponario Officinalis in de producten is een speciale natuurlijke milde reiniging die de kwetsbare, droge en gevoelige huid intens voedt en behandeld.

Ja! De Baby Glow producten bevatten onder andere Lactobacillus Probiotica Ferment en dit creeert een krachtig effect. Veel huidaandoeningen worden hiermee zelf verholpen. De producten zijn er juist op gericht om de gevoelig en ontstoken huid, te behandelen, te verhelpen en te verzachten.

Ja! Onze Baby Body Oil werkt verzachtend en is dus ideaal voor een baby massage.

Ja! Dit product is CG-Approved en bevat dus ook voor baby’s met krullen of kroeshaar is het aan te raden en bevat het dus geen schadelijke ingrediënten.

De huid van een baby is nog niet 100% ontwikkeld en is dus extra gevoelig. Het is dus belangrijk dat de producten die jij gebruikt 100% natuurlijk zijn. Producten die dit namelijk niet zijn, kunnen chemische stoffen bevatten en dit kan schadelijke gevolgen hebben voor de huid van een baby. De Baby Glow producten zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen gevaarlijke stoffen!

Ja! De producten bevatten onder andere natuurlijke Kamille. Roodheid en irritaties op de huid van een baby worden meestal veroorzaakt door een ontsteking. Kamille werkt ontstekingsremmend en gaat dus de roodheid en irritatie tegen!

Ja! De Baby Glow producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen chemische stoffen die de huid laten uitdrogen en er dus eczeem kan ontstaan of kan verergeren. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het vocht wordt vastgehouden op de huid en voorkomt dat de huid uitdroogt. Het eczeem wordt behandeld en de roodheid en jeuk wordt verminderd.

 Ja! Omdat de huid van een baby extra gevoelig is, is de kans op irritaties groter. Kamille in de Baby Glow producten zijn ontstekingsremmend en gaan roodheid tegen.

De huid van een baby is nog niet 100% ontwikkeld. Het huidlaagje is veel dunner en de huid heeft veel minder pigmentatie dan de huid van een volwassen iemand. De Baby Glow producten bevatten een bom van vitamine E en B, wat de natuurlijke cel vernieuwing bevordert en zorgt dat de huid vocht kan aantrekken en vasthouden. Zo wordt de huidbarrière versterkt.

Ja! Avocado-olie in de Baby Glow producten werken antibacterieel en voedt de huid intiem. Zo wordt de huid verzacht en verstevigd.

Ja! Door een droge en gevoelige huid van een baby, kan er ook vaak jeuk ontstaan. De bevattende amandelolie in de Baby Glow producten, hydrateert de droge en gevoelige huid en gaat jeuk en huidirritatie tegen. 

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'