Gratis Verzending vanaf €70                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

over ons

Beau Glow is een 100% natuurlijk Haircare, Skincare & Baby Care merk. Al onze unieke  formules zijn door onszelf ontwikkeld. Dit is gedaan door  o.a. huidtherapeuten op basis van wetenschappelijk ondersteunde onderzoeken. Onze producten zijn goedgekeurd voor alle haar -en huid types en volledig vrij van chemische bestanddelen. Wat ons onderscheid  is dat wij ook volledig vegan en proefdiervrij zijn. Op deze manier kan iedereen  met alle haartypes & huidtypes genieten van onze producten.

waar staan wij voor

100% natuurlijke producten met echte resultaten

#natural #vegan

2019

the start

Na lang testen en ontwikkelen voor de juiste formule  in 2019 is in 2020 Beau Glow gelanceerd met ons Coconut & Jojoba Oil Hair Mask. Honderden positieve reviews later is Beau Glow een begrip geworden voor natuurlijke haarverzorging en kwaliteits producten. In een stijgende lijn zijn wij bezig met het uitbreiden van de collectie. Elk product wordt zorgvuldig samengesteld en getest om de resultaten op korte termijn zowel als op lange termijn te peilen. Door deze zorgvuldigheid is elk product van hoge kwalitatieve standaard en bied het gewenste resultaat. Vrij snel na de start van ons bedrijf zijn wij achter de schermen ook druk bezig geweest met het doorontwikkelen. Hieruit is in 2022 onze Skincare Lijn gekomen en in 2023 onze Baby Care lijn genaamd Baby Glow.

the vision

Beau Glow staat nog in zijn kinderschoenen en maakt een enorme groei door. Waar wij in haircare, skincare & babycare al een begrip zijn zal dit uitgebreid worden naar een 100% natuurlijke verzorging voor het  volledige lichaam.

COMBI DEAL!

€25 Korting op Shampoo + Serum
Actie verloopt in:
Alles wat je nodig hebt voor lang en glanzend haar.
KORTINGSCODE: COMBI
SHOP NU
close-link