Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

over ons

BEAU GLOW is een toonaangevend, 100% natuurlijk & vegan merk dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige Haircare, Skincare & babycare producten van een ongeëvenaarde kwaliteit. Onze missie is om mensen te voorzien van de meest doeltreffende en veilige producten die zijn ontwikkeld met de expertise van gediplomeerde huidtherapeuten.

waar staan wij voor

100% natuurlijke producten met echte resultaten

Bij Beau Glow geloven we sterk in de kracht van natuurlijke ingrediënten en de voordelen die ze bieden voor de gezondheid van haar en huid. Onze eigen ontwikkelde formules zijn het resultaat van diepgaand onderzoek en samenwerking met deskundige huidtherapeuten, die hun passie voor schoonheid en welzijn in elk product hebben verweven. Wat ons onderscheidt van andere merken is ons onwrikbare commitment om volledig vrij te zijn van schadelijke chemische bestanddelen. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en getest om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor alle haartypes en huidtypes, zonder enige compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bij Beau Glow zijn we er trots op dat we een merk zijn dat niet alleen streeft naar uitmuntendheid in resultaten, maar ook naar ethische waarden. Als een volledig vegan en proefdiervrij merk, verzekeren we onze klanten dat onze producten op geen enkele manier schade toebrengen aan dieren en dat ze voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid. Met Beau Glow kunnen mensen van alle leeftijden en geslachten genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft, terwijl ze zichzelf verwennen met een luxueuze en effectieve verzorging. We zijn er trots op dat we een positieve bijdrage leveren aan het leven van onze klanten door hen te helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen en te laten stralen.

Ontdek vandaag nog onze uitgebreide selectie van premium haircare, skincare & babycare producten en ervaar het verschil van een merk dat zich inzet voor jouw gezondheid en schoonheid, met respect voor onze planeet en al haar bewoners.

#natural #vegan

2019

the start

Na een uitgebreid proces van testen en ontwikkelen in 2019 om de perfecte formule te vinden, werd Beau Glow in 2020 met trots gelanceerd. We lanceerde met slechts 1 product namelijk ons Coconut & Jojoba Oil Hair Mask, dat nu bekend staat als The Glow Treatment Hair Mask. Deze lancering markeerde het begin van een opwindende reis naar succes in de wereld van natuurlijke verzorging en hoogwaardige producten.

Sinds onze oprichting hebben we duizenden positieve reviews ontvangen, waardoor Beau Glow een gevestigde naam is geworden in de wereld van natuurlijke schoonheidsproducten. We zijn er trots op dat we worden erkend als een betrouwbare bron voor kwaliteitsvolle producten die de natuurlijke schoonheid van haar en huid benadrukken. Onze toewijding aan excellentie heeft ons in staat gesteld om gestaag uit te breiden. We zijn voortdurend bezig met het toevoegen van nieuwe producten aan onze collectie, waarbij we elk product zorgvuldig samenstellen en uitgebreid testen. Ons team van experts besteedt veel aandacht aan het peilen van zowel de korte termijn als de langdurige resultaten, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de effectiviteit van onze producten.

Terwijl we onze haircare-producten succesvol introduceerden in 2020 & 2021, lieten we het hier niet bij en gingen we verder met onze missie om het welzijn van onze klanten te bevorderen. In 2022 hebben we met trots onze Skincare Lijn gelanceerd, die inspeelt op de behoeften van verschillende huidtypes en die net zo goed werd ontvangen als onze haarverzorgingslijn. En dat was niet het einde van onze reis. In 2023 kwam onze Baby Care lijn, genaamd Baby Glow, tot leven. We begrijpen het belang van zachte en effectieve verzorging voor de gevoelige huid van onze kleintjes, en daarom hebben we deze speciale lijn ontwikkeld om ouders te voorzien van natuurlijke en veilige producten voor hun kostbaarste bezit. 

the vision

Beau Glow staat nog in zijn kinderschoenen en maakt een enorme groei door. Waar wij in haircare, skincare & babycare al een begrip zijn zal dit uitgebreid worden naar een 100% natuurlijke verzorging voor het  volledige lichaam.

 verzorgingsproducten. Bij Beau Glow is het onze passie om voortdurend te innoveren en onze klanten te voorzien van de beste natuurlijke verzorgingsproducten. We kijken uit naar een toekomst vol groei en succes, waarbij we onze missie blijven nastreven om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen en te omarmen, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen van kwaliteit, ethiek en duurzaamheid handhaven.

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'