Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €6,99 per pakket en worden van jouw terugstorting afgehaald.
Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn Shampoo’s, Haarmaskers, Conditioners, Serums, Huidverzorgingsproducten, Baby Verzorgingsproducten en andere cosmetica, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

Indien de producten nog ongeopend in verzegeling zijn en  je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Meld je retour aan door onze klantenservice te mailen via info@beauglow.nl onder vermelding van je bestelnummer en reden van retour. Onze klantenservice zal je dan een retourlabel sturen waarmee je de zending via een PostNL Servicepoint kunt retourneren.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (minus €6,99 verzendkosten) binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Nadat je aanspraak hebt gemaakt op je herroepingsrecht, ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou doen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met aftrek van €6,99 verzendkosten voor je retour richting ons en uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) zonder uitstel en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de zending in goede orde hebben ontvangen en  op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wanneer wij retourproducten terugontvangen waarvan de verzegeling verbroken is en/of de producten niet compleet en als nieuw zijn versturen wij het pakketje terug naar jou. Deze kosten vallen op eigen rekening omdat je retour niet aan de eisen voldoet.

NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011

Je dient de goederen zonder uitstel, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Herroepingen dienen altijd aangemeld te worden per e-mail.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

Voor vragen of onduidelijkheden:
Email:           info@beauglow.nl 
WhatsApp

 

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'