Gratis Verzending Vanaf €100                            Veilig & Achteraf Betalen Mogelijk                       Voor 22:00 Besteld = Morgen In Huis

Wat te doen bij luieruitslag?

Inhoud

Luieruitslag is een veelvoorkomend probleem bij baby’s en jonge kinderen. Het is een huidaandoening die veroorzaakt wordt door vocht en irritatie in het luiergebied. Het kan ook worden veroorzaakt door wrijving, allergieën en infecties.

Behandeling luieruitslag

Als ouder wil je natuurlijk je baby zo goed mogelijk verzorgen en beschermen tegen luieruitslag. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om luieruitslag te behandelen en te voorkomen.

Om te beginnen is het belangrijk om de huid van je baby zo schoon en droog mogelijk te houden. Verschoon de luier regelmatig en gebruik warm water en milde body wash om de huid van je baby te reinigen. Dep de huid vervolgens voorzichtig droog en gebruik een body oil om de huid te beschermen tegen vocht en irritatie.

Het is ook belangrijk om de huid van je baby te laten ademen en het gebruik van irriterende producten te vermijden. Gebruik bijvoorbeeld geen geparfumeerde babydoekjes, lotions of poeders die de huid kunnen irriteren. Gebruik daarnaast ademende kleding om de huid van je baby te laten ademen. Voor het gebruik van producten is het van groot belang dat deze producten 100% natuurlijk zijn en dus vrij zijn van chemische stoffen. Zo wordt de huid rustig en zacht. De babyproducten van Beau Glow zijn hierbij ideaal. De producten zijn 100% natuurlijk en bevat geen parfum. De producten werken ontstekingsremmend en zal dus huidirritaties verminderen en verwachten.

Wat te doen als het niet verbetert?

Als de luieruitslag niet verbetert of erger wordt, is het raadzaam om een arts te raadplegen. Dit kan een teken zijn van een infectie of andere onderliggende aandoening.

Kortom, door de huid van je baby schoon en droog te houden, ademende kleding te gebruiken en het gebruik van irriterende producten te vermijden, kun je helpen voorkomen dat luieruitslag optreedt. En als het toch optreedt, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om het te behandelen en te voorkomen dat het erger wordt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

VALENTINES DAY SALE

14% Korting + Gratis Verzending
Actie verloopt in:
Gebruik de code 'VDAY14' bij het afrekenen
Limited stocks, be fast or be last.
Shop NU
close-link

A MOM-ent to celebrate

ALLEEN DIT WEEKEND

€75 Korting

ALLEEN DIT WEEKEND

20% Sale

Code: 'BDAY3'